Crucial Systems

Crucial sigla

Domeniul IT este in continua dezvoltare, intr-o perpetua miscare de perfectionare iar inovatia este unul dintre criteriile diferentiator pe piata de profil. Crucial Systems & Services este formata dintr-o echipa unita cu multa experienta in urma, care este constienta ca in aceste zile, instruirea continua in segmentul tehnologiei este o cerinta minima pentru succes si progres.

Pe piata locala CRUCIAL SYSTEMS & SERVICES ofera serviciul de Helpdesk 24 ore /zi, 365 zile/an in limba romana, unde problemele de service ale clientilor sunt rezolvate de catre o echipa de ingineri cu experienta, specializati atat pe hardware, cat si pe asistenta software (aplicatii economice, medicale, documente de management si arhiva electronica, CRM, ERP, Business Inteligence) si consultanta IT&C.

Avand implementat un Data Center modern CRUCIAL SYSTEMS & SERVICES ofera servicii de back-up, web hosting, servicii SaaS ,,software as a service” (arhivare, CRM online, share point), un Call Center pentru servicii de marketing fiind acreditata sa ofere consultanta in domeniul implementarii sistemelor informatice integrate.

Pe plan extern, CRUCIAL SYSTEMS & SERVICES este distribuitor de solutii pentru protectie a informatiilor prin clasificare Titus, in Bulgaria si Republica Moldova.

CRUCIAL SYSTEMS & SERVICES, si-a propus ca obiectiv major sa ofere solutii si instrumente pentru a lucra cat mai usor, inteligent, profesional si nu in ultimul rand eficient.

Pentru a descoperi diversitatea serviciilor si a produselor oferite va invitam sa accesati: www.crucial.ro .”